06 - 41 81 35 97 info@rjh-schoonmaak.nl

Bedrijfsschoonmaak

Onze professionele en ervaren schoonmaker doen het werk meteen de eerste keer goed, waardoor u er op kunt vertrouwen dat uw kantoor en andere gebouwen er altijd op hun best zullen uitzien daarmee maakt u een geweldige eerste indruk op uw klanten.

RJH Schoonmaak heeft zeer veel ervaring met bedrijfsschoonmaak en wij weten daarom precies wat ondernemers van een schoonmaker verwachten. Zo kunt u bijvoorbeeld regelen dat wij ‘s ochtends vroeg kantoorschoonmaak uitvoeren, zodat uw pand er piekfijn uitziet op het moment dat uw werknemers en klanten arriveren. Of juist ‘s avonds, nadat iedereen vertrokken is. Zijn wij wel aanwezig tijdens kantooruren dan zijn onze medewerkers altijd zijn klantvriendelijk en representatief. Wij begrijpen dat uw pand uw visitekaartje is en zorgen er dan ook voor dat alles netjes volgens de regels verloopt.

Incidentele kantoorschoonmaak

Bedrijfsschoonmaak wordt door ons bedrijf op reguliere basis aangeboden, bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks. Maar ook voor incidentele bedrijfsschoonmaak bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens of na een verbouwing schoonmaak inschakelen, of wanneer uw eigen schoonmakers ziek of met vakantie zijn. Onze schoonmakers zijn stuk voor stuk zeer professioneel en ervaren en weten precies hoe ze vakwerk moeten leveren. Kwaliteit is hierbij gegarandeerd.

Zie hieronder een voorbeeld van projecten waar onze schoonmakers aan het werk zijn.

RJH Schoonmaak voor al uw
schoonmaak werkzaamheden.
Van complete appartementencomplexen
tot parkeergarages en kantoren.

Adresgegevens:
Roemer 1
1035 KE  Amsterdam