06 - 41 81 35 97 info@rjh-schoonmaak.nl

Altijd fris en schoon.

Onze professionele en ervaren schoonmakers doen het werk meteen de eerste keer goed, waardoor u er op kunt vertrouwen dat uw kantoor en andere gebouwen er altijd op hun best zullen uitzien daarmee maakt u een geweldige eerste indruk op uw klanten.

Bedrijfsschoonmaak 

Iedere werknemer hecht waarde aan een schone werkomgeving. Bedrijfsschoonmaak is daarom een belangrijk aspect bij iedere onderneming. Een schone werkvloer werkt prettiger en heeft een betere uitstraling naar uw medewerkers, klanten, bezoekers en relaties. Besteed daarom uw bedrijfsschoonmaak uit aan een professionele partij op dit gebied. Lees meer.

Particuliere schoonmaak

Schoonmaak bij particulieren thuis wordt betaalbaar met RJH Schoonmaak. Als u hulp nodig heeft voor de schoonmaak, bieden wij een persoonlijk plan met medewerkers die plezier hebben in hun werk en gemotiveerd zijn. RJH Schoonmaak stelt de middelen en materialen beschikbaar zodat de schoonmaaksters gericht te werk kunnen gaan. Bovendien zorgen wij voor vervangend personeel tijdens ziekte of verlof.

Glasbewassing

Voor een schoon en glashelder resultaat van uw ramen is het belangrijk deze met enige regelmaat te laten reinigen. Tevens is het bij ons standaard dat zowel de ramen als de kozijnen eromheen goed en grondig worden schoongemaakt.
Onze glazenwassers maken uitsluitend gebruik van professionele producten wat resulteert in glasheldere ramen zonder strepen. Ook zijn wij inzetbaar voor uw gevel en dakgootreiniging.

Opleverschoonmaak 

Als een (nieuw-)bouwproject opgeleverd wordt, moet het eerst goed schoongemaakt worden. Als uitvoerder heeft u een goede partij nodig die de opleverschoonmaak voor u uitvoert en die praktisch meedenkt in deze (soms) hectische tijd. Laat het aan ons over. Wij verstaan ons vak en kunnen vaak al tijdens de laatste bouwactiviteiten beginnen met de schoonmaak, waardoor uw project klaar is voor verkoop of verhuur.

RJH Schoonmaak voor al uw
schoonmaak werkzaamheden.
Van complete appartementencomplexen
tot parkeergarages en kantoren.

Adresgegevens:
Roemer 1
1035 KE  Amsterdam