06 - 41 81 35 97 info@rjh-schoonmaak.nl

Ontmoet ons team

Onze medewerkers worden allemaal opgeleid voor de schoonmaak. Zij bezitten diverse certificaten die benodigd zijn om specialistische werkzaamheden uit te voeren.  Op deze wijze kunnen wij, in combinatie met controles, onze kwaliteit hoog houden.

Over ons

RJH Schoonmaak is sinds 2014 een begrip in Amsterdam. Vanuit een kleinschalig en doortastend familiebedrijf, groeide RJH Schoonmaak uit tot een ervaren kracht in de schoonmaakbranche. Nu, ruim 2 jaar later, is RJH Schoonmaak niet alleen in Amsterdam een betrouwbare factor als schoonmaakbedrijf, maar ook ver buiten de stadse grenzen. Door heel de Randstad kruist onze dienstverlening de paden naar diverse soorten bedrijven. Ook is onze dienstverlening verder ontwikkeld. Wat begon als een kleinschalig schoonmaakbedrijf, mag zich nu presenteren als een full service schoonmaakbedrijf in de grootste zin van het woord. Denkt u hierbij niet enkel aan de interieurverzorging van een huis, maar ook complete bedrijfspanden, terreinen en gevelreiniging behoren tot onze vakkennis.

Rody Huisman

Rody Huisman

Eigenaar

Kelly de Regt

Kelly de Regt

Mede-eigenaar

Donny Reugebrink

Donny Reugebrink

Medewerker

Waarom kiezen voor ons

In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot experts in interieurverzorging en het professioneel reinigen van gebouwen.  Wij zijn trots op onze klanten en zijn dagelijks verantwoordelijk voor de schoonmaak van vele bedrijven, VVE’s, fabrieken en terreinen. Dankzij onze ervaring met zoveel verschillende werkomgevingen, kunnen wij een totaalpakket aan schoonmaakdiensten aanbieden. Door onze ervaring, leergierigheid en ergonomische werkwijze blijven we de constante speler in de schoonmaakbranche. Wij zijn een gecertificeerd en professioneel schoonmaakbedrijf wat altijd voor kwaliteit gaat.

Persoonlijke planning

Op basis van uw wensen en eisen stellen wij voor u een persoonlijke planning. Hiermee zijn de wederzijdse verwachtingen helder en kan de kwaliteit worden gecontroleerd en gewaarborgd.

Onze verantwoordelijke medewerkers zijn altijd herkenbaar aan de verzorgde bedrijfskleding.  Wekelijks worden zij door controleurs gecontroleerd op het naar behoren uitvoeren van hun taken.  Wanneer er wordt schoongemaakt tijdens kantooruren kunt u van ons verwachten dat wij ons naar uw wensen aanpassen. Wij voeren onze werkzaamheden zo veel mogelijk geruisloos uit.

Altijd bereikbaar

Ook buiten kantoortijden blijven wij bereikbaar voor onze klanten. Onze Service Center is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Onze medewerkers kunnen hierdoor heel snel reageren en u direct te hulp schieten wanneer u een spoedeisend probleem heeft. 

RJH Schoonmaak voor al uw
schoonmaak werkzaamheden.
Van complete appartementencomplexen
tot parkeergarages en kantoren.

Adresgegevens:
Roemer 1
1035 KE  Amsterdam